Ka vetëm pak orë që është lansuar videoklipi më i ri nga djemtë e grupit Aragona Band në bashkëpunim me këngëtaren Rozana Radi. Kënga mban titullin “Tepër jemi dashtë” dhe video vjen si një minifilm interesant.

Këngëtarja Rozana Radi shfaqet disa herë në krevat me Drinin, me solistin e grupit. Por a do të jetë bërë vallë xheloz Mc Kresha për këtë skenë? Nuk i dihet!

Vetëm se këtu këngëtarja ka shfaqur edhe atë anën e aktores siç ajo në fakt është. Edhe pesë djemtë simpatikë të grupit kanë aktruar mjaft mirë në këtë video.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here