Rozana Radi mjaft e nxehtë në  projektin e ri Këngëtarja Rozana Radi ka zbuluar disa sekuenca të shkurtra nga projekti i saj që pritet të lansohet shpejt, e ku Rozi shfaqet goxha për t’u admiruar.

Në këto sekuanca këngëtarja nga Shqipëria, shfaqet me rroba plazhi si dhe bën lëvizje shumë të nxehta sipër një barke.

Siç duket kënga do të jetë tipike verore dhe ritmike.

Rozana Radi mjaft e nxehtë në  projektin e ri

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here