Rozana Radi është një femër që i ka provuar shume gjini artistike – aktore, këngëtare, prezantuese dhe autore e shquar tekstesh.

Në të gjitha këto gjini arti ajo ka shprehur talentin e saj të rrallë. Nisur nga ky talent, ajo aktualisht është një ndër femrat më të njohura në Shqipëri.

Ajo shënon vazhdimisht suksese në jetën profesionale, megjithatë nuk ka pasur akoma sukses në përzgjedhjen e një mashkulli, me te cilin do ta kalojë jetën.

Në një interviste për mediet shqiptare, këngëtarja ka bërë të ditur se ëndrra që akoma nuk e ka realizuar është të ketë një mashkull të mirë në krah.

E pyetur rreth cilësive që ai do të duhej të ketë, Rozana është: “’E para dhe më kryesorja është të më bëj të ndihem femër”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here