Nuk është herë të parë, por ajo nuk nguron ta provojë sërish. Rozana Radi duket se e ka ndarë mendjen të nisë një biznes, i cili ndryshe nga ai i mëparshmi lidhet me estetikën.

Në faqen e saj zyrtare në rrjetin social ajo ka pohuar se “shumë shpejt do të hap një parukeri estetikë time.Një vend i mrekullueshëm për t’u dukur vërtret e bukur. Një ambjent luksoz dhe shume relaksues në zemër të Tiranës”.

Po ajo që bie në sy tek kjo deklaratë e shkujdesur e artistes është fakti se ajo nuk e koncepton këtë siëprmarrje si biznes, por si një vend ku relaksohet dhe zbukurohet vetëm për vete.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here