Ata janë shumë të lumtur, kalojnë shumë mirë bashkë dhe mbi të gjitha ajo që i karakterizon më tepër është fryma për t’u zbavitur. Rozana Radi dhe Mc Kresha kanë kaluar momente të bukura mes borës duke luajtur me njëri- tjetrin e duke qeshur pafund.

Lumturia shihet edhe përmes fotos që ne po ju përcjellim.

Rozi kohët e fundit ka udhëtuar shpesh drejt Kosovës dhe ka qëndruar me javë të tëra, duke u gjendur pranë të dashurit të saj Mc Kresha dhe pranë miqve të tjerë të përbashkët.

Moti i ftohtë që po bën këto kohë ka shërbyer edhe si mënyrë argëtimi për çiftin simpatik në mes të borës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here