Rovena Stefa është një nga ato këngëtare që rrugëtimin e saj e nisi nga skena për t’iu përkushtuar më pas koncerteve nëpër ambiente të ndryshme si në Shqipëri ashtu edhe jashtë saj.

Prej vitesh nuk ka konkurruar nëpër ndonjë festival, por ka preferuar të zgjedhë rrugën e shkurtër të fitimit të parave. Madje për të fituar sa më shumë oferta për kocerte, ajo ka bërë çmos që të jetë seksi sa më shumë të mundet.

Thonë se për këtë arsye bëri edhe gjokset silikon. Gjithsesi duket se për të çdo gjë ja ka vlejtur; qëllimi në fund të fundit justifikon mjetin.

Nëse shihni fotot që ju kemi servirur këtë herë e fokusojnë Stefën në koncertet e saj të fundit në Oslo e Zvicër, ku siç duket veshja e saj është një ekstravagancë pa limit; çizme të gjata mbi gju, pantallona shumë të shkurtra të lidhura me pjesën lart të trup diçka mes kanatieres dhe rreçipetave dhe reagimet e publikut janë mëse të justifikuara./BLUETOOTH/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here