Rovena StefaRovena ka marrë rrugën drejt Tiranës për të hedhur në gjyq edhe Aulonën dhe Fatmën të cilat po realizojnë emisionin ‘Thumb’ në kanalin e internetit “Youtube” duke i fyer artistët shqiptarë.

“Nuk do të ndalem deri sa t’i dënoj njerëzit që po mundohen të ulin imazhin tim të punës.

Tani do të hedhë në gjyq edhe Aulonën dhe miken e saj Fatmën të cilat po shfrytëzojnë artistët për emisione të ndryshme duke i fyer, për një qëllim, vetëm për shkak për tu bërë të famshme.

Në fakt ato kanë gjetur këtë rrugë për të arritur famën e tyre, por tani do të dërgohen para ligjit”, shton ajo.

Rovena këto ditë do të shkëputë kontratën me “Arkiva shqip” me të cilët ka pasur mosmarrëveshje. Zeri

Burimi: Vipat.info

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here