Ndaj, dhe këtë muaj, sapo videoklipi të përfundojë së edituari, fansat e këngëtares do të kenë mundësinë ta ndjekin në të gjitha stacionet radiotelevizive.

Vitet e fundit, këngëtarja duket se ka ndarë jetesën dhe karrierën e saj midis Shqipërisë ku mban koncerte gjatë verës dhe Maqedonisë ku gëzon popullaritetin më të madh, gjatë dimrit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here