Rosie Huntington-Whiteley modele dhe aktore Britanike e cila më shumë është e njohur për trupin e saj seksi tashmë bukurinë trupore ka shfaqur në magazinën gjermane Vogue.

Qysh më hërët kjo modele zhvishej për magazina të ndryshme dhe më shumë tek vetvetja i pëlqen buzët.

“Aq shumë i dua dhe nuk dua që të intervenoj fare, në bazë të disponimit tim ua ndërroj ngjyrën. Kur jam e hidhëruar më bëhen të kuqe kurse të zbehta kur jam e lodhur”, ka deklaruar në një intervistë për magqazinën Maxim.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here