Në fakt, nuk është fjala personalisht për Roselën, e cila edhe pse është singël, më vonë dashuria për të mund të trokasë.

Vëmendja përqendrohet këtu tek kënga më e fundit e këngëtares me titull: ‘S”dua më të dashuroj’. Dhe, miqtë dhe të gjithë ata që e kanë dëgjuar, e kanë komplimentuar Roselën për këngën, me ‘kritikën” e vetme se kënga është pak e trishtë, por nëse thellohesh, teksti është shumë i vërtetë.

Rosela i sqaron të gjithë se, bëhet fjalë veç për një këngë, ku kryesorja në të është muzika dhe ritmi e sigurisht më pas edhe teksti, i cili nuk ka të bëjë personalisht me të.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here