roselagjylbegu1Vlerësohet njëra nga këngëtaret më të dashura në Shqipëri, e kjo jo vetëm për këngët që ajo sjell por edhe për afërsinë që ka me publikun dhe fansat e saj.

Një mënyrë mjaft të mirë për të qenë afër publikuar Rosela Gjylbegu e ka gjetur edhe përmes rrjetit social facebook. Dhe përveç njoftimeve që këngëtarja bën kohë pas kohe, ajo gjithashtu publikon edhe këngët e saj të preferuara. Por, mesditën e së hënës këngëtarja po përmes këtij rrjeti ka treguar se sa e bukur është jeta. “Jeta nuk është një gabim. Jeta pa muzikë, pa poezi, pa dashuri, ky mund të quhet gabim”, ka shkruar ajo.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here