Rosela Gjylbegu viziton shumë shpesh Kosovën.

Sipas disa burimeve Rosela Gjylbegu si duket ka një miqësi të mirë me Kaltina Selimin.

Thueht se ato janë shumë shoqe të mira dhe takohet shumë shpesh më njëra-tjetren.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here