Rosario Dawson është çmendur, për shkak se e ka humbur çantën gjatë një “party” në Cannes.

Aktorja është parë duke “qarë dhe vajtuar” kur ka zbuluar se disa aksesorë, me vlerë 5000 dollarë, mungonin dhe vazhdimisht i ka kërkuar ato.

Në këtë party mysafirë ishin edhe Leonardo DiCaprio dhe Wll.i.am, të cilët po ashtu i kanë kërkuar gjësendet e humbura.

“Party u shndërrua në trazirë, përderisa u thirrën edhe sigurimi”, tha një burim për gazetën “Daily Mirror”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here