Ronela Hajati ka qenë shumë e indinjuar nga një bisedë që është zhvilluar ‘online’ me një nga miqtë në profilin e saj të Facebook-ut që e ka pyetur nëse ato që thuhen janë të vërteta.

“Me ato që thuhen”, ishte nënkuptuar që njëri nga personat që ishte duke zhvilluar bisedë me këngëtaren, ka vërë në dyshim orientimin e saj seksuale, duke thënë se ajo është lesbike.

Ndoshta këto spekulime kanë dalë në dritë për shkak se deri tani këngëtarja seksi nuk ka deklaruar ndonjë lidhje dashurore, të paktën me ndonjë mashkull të showbiz-it. U tha se mes saj dhe Visarit të grupit “Skillz” po lulëzon një romancë, por që të dy e hodhën poshtë me të madhe këtë lajm.

“Ah mor xhan, të jem unë lesbike, imagjino ç’duhet të jesh ti”, u është përgjigjur ajo akuzave të drejtpërdrejta, duke dashur ta prekë edhe personin që e pyeti, një mashkull, në pikën më të dobët, shkruajnë mediat shqiptare.

Edhe kur u shkrua për një lidhje mes saj dhe Visarit, 22-vjeçarja që ka mbaruar studimet për drejtësi u përgjigj po në mënyrë shumë të drejtpërdrejtë, duke thënë: “Mediat t’i bëjnë të gjithë dashnorë!”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here