Më seksi se asnjëherë tjetër. Kjo është këngëtarja Ronela Hajati, e cila vjen në këtë foto me më shumë makiazh dhe me buzë të kuqe.

Për të rënë në sy në këtë ambient ku ka qenë, apo për të ndryshuar pamje dhe gati për videon e saj të parë. Këtë ende se dimë, por ajo ka rënë shumë në sy dhe është një foto e momentit shumë e komentuar.

Megjithatë, edhe femrat e tjera, dekada më parë, por dhe sot, siç është Rita Ora, kanë përdorur dhe përdorin të kuq buzësh dhe kjo është bërë moda më e rënduar e femrave

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here