Këngëtarja Rona Nishliu, e cila pritet ta përfaqësojë Shqipërinë në Eurovizion, ka publikuar klipin e këngës “Suus”.

Videoklipi i kësaj kënge është realizuar këto ditë dhe është mjaft bukur i punuar.

Regjia e videos është bere nga regjisori i suksesshëm Bekim Lumi si dhe realizimi nga kompania Koperativa, ndërkaq vepra është prodhim i RTSH-se.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here