Rona NishliuKëngëtarja Rona Nishliu ka filluar një fushatë për këngën e saj pjesëmarrëse në “Kënga Magjike 2009”, “Zonja Vdekje” nëpërmes internetit.

Rona Nishliu ka nisur një fushatë nëpërmes profilit të saj në facebook.com për këngën e saj konkurruese në këngë magjike.

Ajo ka postuar linçe interneti që shokët e saj në facebook të votojnë për këngën e saj.Dhe me të vërtetë kënga e saj “Zonja vdekja” është njëra prej këngëve që po duartrokitet më të madhe në këtë festival, që Rona por edhe etheistët e tjera të Kosovës, zakonisht marrin pjesë.

Votimin për këtë këngë mund ta bëni duke klikuar në ueb-faqen http://www.kengamagjike.com/2009/index1.htm. Procedura e votimit është shumë e thjeshtë, më e thjeshtë sesa disa procedura tjera të votimit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here