Rona Nishliu raportohet se është ndarë nga i dashuri i saj me të cilin ishte në lidhje, për më shumë se tetë vite.

Shprehja “…dhe ata jetuan të lumtur” duket se nuk i ka shkuar për shtat këngëtares Rona Nishliu.

Siç shkruajnë mediat kosovare, këngëtarja ka pak ditë që është ndarë nga djali, që ia mori zemrën për tetë vite me radhë.

Xhelozia apo kërkesa për martesë që nuk është miratuar, thuhet se kanë qenë arsyeja për ecjen e tyre në drejtime të ndryshme.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here