Mund të quhet njëra prej lidhjeve me romantike që ka për momentin estrada kosovare.

Njëri është në SHBA, ndërkaq tjetri është në Maqedoni. Këta janë çifti simpatik, Shpat Kasapi dhe Afërdita Dreshaj.

Përderisa Shpat më shumë është i njohur si këngëtar, Afërdita është e njohur më shumë në fushën e modelimit, profesion të cilin e ushtron në New York. Megjithatë, kjo duket se nuk i ka penguar çiftit.

Përkundrazi, Afërdita gjatë këtij viti e provoi vetën edhe në këndim. Realizoi dy këngë dhe nëpër media u tha që e forcoi edhe më shumë lidhjen e saj me Shpatin.

1 Koment

  1. Jeni ma te mire njehere per nje here jam nje adhuruese e Shpatit dhe ty Aferdit te uroj fat me te dhe krenohu me veetveten qe e ki kengetarin me te mire ne ks ju ruoj fat dhe lumturi Ju du qum

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here