Rod Stewart ka pranuar se në moshën 66-vjeçare ka raste që nuk mban mend emrat e fëmijëve të tij.

E vërteta është se këngëtari nuk e ka dhe aq të lehtë po të marrim parasysh se ka tetë fëmijë me tre gra të ndryshme.

Gjithsesi, Stewart thekson se ndihet krenar për familjen e zgjeruar që ka dhe se nuk e kupton ende pse ka pasur kaq shumë sukses me femrat në jetë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here