Rocco është djali më i pasuri në botëDjali i Madonnas të cilin e ka me ish-burrin e saj Guy Ritchie, Rocco, ka kryesuar në një listë të re për fëmijët më të pasur të mundshëm.

Lista e ‘fëmijëve të pasur të së ardhmes’, e realizuar nga stacioni televiziv Cartoon Network, është bazuar në kualitetet e fëmijët, si trashëgimia, talenti dhe jeta e dashurisë në ballë të kamerave.

Dhe Rocco ka kryesuar me një parashikim të pasurisë prej 601 milionë dollarësh në vitin 2029.

Djali më i ri i Victoria dhe David Beckham, Cruz, është i dyti me një pasuri të parashikuar prej 546 milionëve, derisa djali i aktores/modeles Elizabeth Hurley, Damian, ka siguruar vendin e tretë me 528 milionë dollarë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here