Julia Roberts është bërë promovuese e firmës së produkteve kozmetike franceze Lancome. Kësisoj ajo iu bashkëngjit grave të famshme si Kate Winslet, Demi Moore dhe Elizabeth Jagger.

Fotot për këtë fushatë, me të cilën do të promovohet maskara e re që do të paraqitet për publik në muajin maj, i ka bërë fotografi i falshëm  Mario Testino.

Kjo është sendërtim i ëndrrës për secilën vajzë.

Të kesh 42 vjet, tre fëmijë dhe të punosh. Ky është moment i vërtetë për diç të tillë. Pos kësaj. Mendoj se kjo flet shumë për firmën Lancome”, deklaroi Julia Roberts.

Vërtetë ky është një sukses i madh edhe për firmën franceze të kozmetikës, pasi Julia Roberts është e njohur për atë se nuk dëshiron të promovojë asgjë.

Lancome nuk e bëri të ditur sa do të jetë honorari i Julias, por supozohet se ai do të jetë i madh, pasi ajo për një film kërkon deri në 15 milionë funte (17 milionë euro).
Në vitin 2002 Elizabeth Jagger ka marrë 20 000 funte për vetëm një ditë të xhirimeve për këtë firmë franceze.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here