Julia Roberts pëlqen të mbajë erë të mirë pasi kjo e bën atë të ndjejë më shumë besim në vete.

“Më pëlqen të mbaj erë të mirë. Dhe mendoj se është më mirë kur ju mbani erë parfumi, por sërish njerëzit ju qëndrojnë afër. Ju duhet ta kuptoni se çfarë është më e mirë për ju”, ka thënë Roberts.

Nëna e tre fëmijëve është fytyrë e aromës së re të kompanisë Lancome, “La Vie Est Belle”, dhe thotë se është një fanse e madhe e kësaj arome dhe mënyrës së si duket shishja e këtij parfumi.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here