Filmi “Dëbora e bardhë” (Snow White), që me siguri do të ketë një emër të ndryshuar deri në mars 2012, sjell yllin e kinemasë Julia Roberts në një rol që nuk e kemi parë më parë.

Filmi sjell së bashku kastën e aktrëve Julia Roberts, Lily Collins dhe Armie Hammer. Filmi drejtohet nga Tarsem Singh, i famshëm për stilin e tij mbresëlënës vizual. E veshur në një të kuq të zbukuruar me qendisjen në formë palloi Julia Roberts vjen si Mbretëresha Evil.

Roberts është absolutisht aq e madhërishme dhe të lë pa frymë, aq sa ju nuk mund t’I hiqni sytë prej saj. Madje dhe me portretizimin e saj të natyrës të së keqes mbretëresha është plotësisht e adhurueshme, pothuajse ndjen kënaqësie dhe faji për një kohë të gjatë.

Julia Roberts nuk është e zakonshme të vijë si një ‘djall’, por është e lehtë të shohësh se pse një gjykatë mbretërore do të përkulet në këmbët e saj. Lily Collins deklaroi se cilësitë e lindura të Roberts janë zmadhuar më shumë nga veshjet ekstravagante të Mbretëreshës. Collins tha: “Julia natyrisht mishëron hijeshinë, karakterin e saj, elegancen, intensitetin dhe privilegj mbretëror vetëm duke qenë vetë, por kur ajo është në kostumin mbretëror, prania e saj merr një formë krejt të re.”

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here