Roberti e Nora jetojnë bashkëFlitet shpesh në media për ndarjen e çiftit më të “lashtë” të showbizit, Nora Istrefi dhe Robert Berisha, të cilët kanë më shumë se 10 vjet sëbashku.

Por këto foto dhe video të postuara në Snapchat nga Era Istrefi tregojnë që çifti jo vetëm nuk është ndarë, por janë më të lidhur se kurrë.

Gëzimi i tyre më i madh në jetë është vogëlushja, Renee i cila lumturon jo vetëm prindërit, por të gjithë familjarët e familjes Istrefi dhe Berisha.

Roberti e Nora jetojnë bashkë

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here