Robert RedfordRobert Redford i kthehet regjisë. Ai do të drejtojë një film mbi vrasjen e presidentit amerikan, Abraham Lincoln.

Historia ben fjalë për vrasësin, John Wilkes Booth, një aktor 26 vjecar i zhgënjyer nga lufta civile amerikane dhe për bashkëpunëtoren e tij Mary Surratt, një mike e tij që u vetëvare në vitin 1865 pasi refuzoi të tregonte emrat e bashkëpunëtorëve të vrasjës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here