Robert Pattinson dhe Stewart janë fotografuar tek po largoheshin së bashku nga “Princ Concert” në Los Angelos. Të dy aktorët bënë përpjekje për të fshehur fytyren e tyre, por paparacet ja arriten t’i fotografonin së bashku.

Thashethemet për një pajtim të mundshëm kanë qenë të pafundme këtë javë. Të dy aktorët po shetisin rreth e rrotull globit duke promovuar “Breaking Down 2”, por me sa duket ato kanë gjetur kohë për njëri-tjetrin. Ky fakt do të thotë diçka apo jo ?

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here