robertMuzicienti dhe këngëtari Robert Berisha, ka sjellur në versionin shqip një hit të këngëtarit bullgar.

Bëhet fjalë për këngën “Habibi” të Azis të cilin Roberti e ka sjellur si cover në gjuhën shqipe “Për ty”, transmeton “Magazina.al”

Roberti i cili ka filluar tash vonë karrieren edhe si këngëtar, edhe më herët ka sjellur këngë cover nga folku ballkanik.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here