Robbie Williams për pak sa nuk ka vdekurWilliams ka thënë se ai për pak sa nuk ka vdekur, pasi varësia nga barërat e përshkruara, të cilat i ka marrë për të luftuar depresionin, doli jashtë kontrollit.

Robbie Williams krijuesi i hitit “Angels”, ka kaluar tre vite duke luftuar varësinë nga qetësuesit e dhimbjes dhe antidepresivët, para se të vizitojë një qendër rehabilituese në Arizona, në ditëlindjen e tij të 33-të në vitin 2007, vetëm pasi kuptoi se mund të vdesë nëse nuk e bën këtë.

Robbie Williams nuk shkon në rehabilitim. Vetëm nëse jeta e tij del jasht  kontrollit. Vdekja më trokiti në derë, dhe me beri për të më ndihmuar të marr nje vendim”, ka thënë këngëtari.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here