Williams ka zbuluar se ai është komunist i fshehtë, por vuan për ta shprehur atë, pasi ai po ashtu pëlqen të blejë gjëra të shtrenjta.

Krijuesi i hitit “Take That” i beson drejtimit politik të bazuar në pronësi publike, edhe pse tani jetojmë në një kohë ku kapitalizimi është në pjesën më ta madhe të botës.

“Konspiracion capitalist? Jam me ju. Sistemi është i destinuar të shpërthejë dhe mendoj se kjo do të ndodhë herët apo vonë. Nëse do të mund të bënim që komunizmi të punonte pa korrupsion, atëherë jam me komunizmin”, u shpreh Robbie

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here