Robbie Williams kishte ruajtur qetësinë dhe kishte prerë kërthizën e vajzës, edhe pse ishte tmerruar kur ajo ishte kapur rreth qafës së bebes gjatë lindjes së saj.

“E preva kërthizën, e bekova, e preva derisa ajo ende ishte brenda Aydas. Teddy (vajza) ishte mavijosur pasi kërthiza ishte kapur rreth qafës së saj”.

“Mu desh të isha i shpejtë me gërshërët. Ishte si 30 minutat e para të filmit ‘Saving Private Ryan’. Ishe sikur Ayda luftonte me grabitqarin. Ajo do t’u thotë të njëjtat gjëra. Është një pamje që nuk më largohet”, ka thënë Robbie.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here