Robbie Wiliams

Robbie Wiliams ka treguar se ai ka një listë të vajzave që i preferon.

Në mesin e tyre është edhe ish-anëtarja e “Spice Girls”, Geri Halliwel, pastaj Nicole Appleton, modeloja Rachel Hunter dhe prezantuesja Tania Strecker janë vajzat që ai i preferon.

Aktorja 30 vjeçare, Ayeda Field është vajza e fundit që ia ka pushtuar atij zemrën – aq shumë saqë Robbie ka thënë se është i gatshëm që të filloj të krijoi familje më të.

“Gjithmonë kam menduar, ‘A do të bëhem burrë i vjetër ku dikush të kujdeset për pantallonat e mijë?’ Por, Ayda dhe unë e duam shuam njeri-tjetrin – e kemi gjetur vetën prandaj mund të krijojmë edhe familje”, ka thënë ai.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here