“Kjo bushtër e çmendur, sapo ma vodhi veturën”, është mesazhi i Rob Kardashian në Twitter, shoqëruar me një fotografi ku shihet Rita në veturën e tij.

Sigurisht që Rob nuk ka dashur ta ofendojnë Ritën dhe natyrisht që ajo nuk i’a ka vjedhur veturën, por, këtë mbishkrim ai e ka bërë më mënyrë “përkdhelëse” ndaj saj.

Rob, pothuajse çdo ditë i drejton asaj mesazhe e lajka, duke na bërë të kuptojmë se vërtetë diçka po zihet në mes tyre. Edhe pse asnjëri ende nuk e ka konfirmuar një gjë të tillë, ata vazhdojnë të shkëmbejnë mesazhe “lajkatuese” me njëri tjetrin dhe shpesh herë edhe i shohim së bashku.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here