Gjithmonë e qeshur, plot energji dhe entuziazëm, moderatorja e Fun Day Fatma Methasani nuk mund të vinte ndryshe edhe në këtë intervistë për Express Rozë.

Fatmën këtë herë e kemi pyetur për çdo gjë, që nga thashethemet lidhur me jetën personale, sezonin e ri etj.

Ndërkohë që sezoni i ri i Express Rozë ka nisur Fatmën dhe këtë herë e kemi pyetur nesë ka patur rivalitet mes moderatorëve në In Tv dhe sesi është situata tani që shumë prej tyre janë larguar:

“Mendoj që jo nuk është shpërbërë asgjë, kjo është teoria, të rinjtë rrinë aty deri në momentin që diçka e mirë duket në horizont. Duam të shërbejmë si trampolinë, mendoj se secili ka patur një veçanti dhe duke qenë se secili i ka patur gjërat e ndara nuk besoj se ka patur rivalitet mes tyre,”-përfundon Fatma./Gazeta Express/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here