Rita Ora është përsonazhi më i ri në botën e famës, singëlli ‘R.I.P’ kryeson listat dhe fotot e saj gjënden në çdo vend, duke përfshirë këtu edhe numrin më të ri të revistes “GQ”.
Ajo shfaqet në një karrige të lartë me këmbët e ekspozuara plotësisht, dhe me veshët e këndshëm të macës në kokën e saj. foto.
Disa nga gjërat më interesante që ajo përmendi gjatë intervistës ishin:
Rita Ora po këndon me zërin e saj çdo këngë: “Është argëtuese të tregosh aftësitë e tua, vokalin, tonin e zërit tënd”.

Rita ora ka qënë duke punuar për albumin e saj për tre vite rresht: “Publiku nuk është budalla. Ai di të vlerësojë një artist të vertetë dhe një që vetëm lançon këngët e tij.” Shumë kohë më parë ajo ka thënë për BBC që dëshiron të jetë një këngëtare dhe një nënë e mirë: Beyonce ka qënë dhe do jetë një inspirim i mirë për mua!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here