RitaRita Ora duket se i ka shijuar maksimalisht pushimet e saj në Dubai, ndërsa në këto foto të fundit të botuara nga The Sun ajo duket me “e nxehtë” se kurrë. Me rrobabanjo të bardha dhe tejet transparente, Rita Ora shfaqet jashtëzakonisht e freskët, ndërsa kalon kohë në një pishinë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here