Rita Ora ka treguar shumë shpesh se është shumë e lidhur me familjen e saj. Prandaj edhe para publikut ka prezantuar familjen e saj disa here përmes fotografive të ndryshme.

Sipas faqes së saj sociale në Twitter, Rita ka publikuar një foto të motrës së saj, Elenës por me një mbishkrim paksa të çuditshëm. “Nuk mund ta besoj sa bushtër e keqe është”.

Nëse e ka shkruar vetë Rita, e ka prishur shumë. Dhe faktet flasin se është vetë ajo, që ka shkruar aq rëndë për motrën e saj: “Motra ime Elena Ora. Unë nuk mund ta besoj se sa e keqe është kjo kurvë”.

Faqja zyrtare në twitter e Rita Ora lajmërohet në faqen zyrtare të internetit që këngëtarja e njohur e ka, duke konfirmuar kështu se teksti i dalë në rrjetin social është në përgjegjësi të vetë vajzës shqiptare që ka bërë famë në Angli dhe në botë.

Në twitter Rita ka shkruar: My sister Elena Ora. I cant’ believe how bad this bitch is”. – “Motra ime Elena Ora.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here