Këngëtarja shqiptare, Rita Ora, është ftuar nga grupi britanik Coldplay për turneun e tyre të radhës në Evropë.

Rita Ora do ta paraqesë muzikën e saj para një publiku të gjerë, pasi që ajo është ftuar nga grupi britanik Coldplay, që të performojë në koncertet e tyre që do t’i zhvillojnë në shumë shtete të Evropës.

Së bashku me Ritën do të jenë edhe Frank Ocean, Robyn, Ash, dhe “Marina & the Diamonds”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here