rita ora 1“GNC Festival” në Stamboll ka mikëpritur këngëtaren e shumë njohur shqipëtare Rita ore. Performanca e saj si gjithmonë ishte ndër më të mirat.

Veshja dhe stili i Ritës siç vërehet në foto është shumë interesant dhe ndryshe këtë herë. Modeli i flokëve kombinimi  i rrobave, na bën të kuptojmë se Rita po i kushton shumë rëndësi pamjes së jashtme.

23 vjeçarja ka krijuar shumë famë në të gjithë botën dhe përfomancat e saj janë mbresëlënëse.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here