Rita Ora me një stil më ndrysheRita Ora vazhdon të jetë e përzgjedhura e “Adidas” për të reklamuar veshëmbathjet sportive nga gjiganti i njohur. Kësaj radhe Rita ka reklamuar me një stil më ndryshe.

Me syze dhe me gërsheta të verdha, Rita është shfaqur e veshur sportive me një “look” që më shumë do ti shkone një nxënëse të shkollës së mesme.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here