ritaora4Rita Ora pranon se nuk është plotësisht e kënaqur me trupin e saj, por nuk do të lejojë askënd që ta bind për të ndryshuar, dhe ështe kundër operacioneve plastike.

Burimi: vipat.info

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here