Rita Ora dhe Rob Kardashian kane konfirmuar lidhjen e tyre. Ne xhirimet e reja te programit “Keeping Up with Kardashians” Rob,mesojme se prezanton familjen e tij me Ritën.

I njohur si nje person shume privat kjo eshte e dashura e pare qe ai prezanton para familjes me kete program qe prej 2006. /albaniac/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here