Këngëtarja Rita Ora po jeton ëndrrën e madhe të shumë këngëtareve, si të Bleona Qeretit, Adelina Ismajli, Dafina Zeqirit e shumë të tjerëve. Ajo tashmë njihet si yll botërorë dhe me këtë rast edhe jeta e saj është prej një dive.

Me gjithë modestinë e saj po tregon se po di ta shfrytëzojë dhe ta jetojë këtë mundësi të madhe që i është ofruar.

Një nga këto të mira që i janë ofruar kanë të bëjnë edhe me hotelet ku luksoze ku ajo po qëndron e që sipas saj nuk janë aspak të ngjashme me ato ku ka qenë më parë.

“Më e mira është që tani kur më duhet të vendosem në një hotel, e di se do të mund të pushojë ose punoj ma më shqetësuar askush e asgjë. Më parë muret e dhomave ishin aq të holla saqë shumë lehtë i dëgjoja të tjerët duke bërë dashuri”, ka thënë Rita. Këngëtarja 31-vjeçare është duke e promovuar albumin

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here