Këngëtarja kosovare Rita Ora nuk dëshiron të ndalet vetëm në muzikë, por ajo do të tregoj aftësitë e saj edhe në aktrim.

Kështu, ylli i ri i muzikës, ka zbuluar se do të paraqitet në episodin e ardhshëm të serisë së popullarizuar “90210!”, ku do të jetë vetvetja.

Ajo ka deklaruar se performanca e saj në këtë seri, do të emetohet diku në janar të vitit të ardhshëm. “Është e vërtetë se do të paraqitem në serinë televizive ‘90210!’, ku do ta jam si Rita Ora dhe jo ndonjë karakter tjetër. Besoj se ky episod do të shfaqet diku në janar të vitit të ardhshëm”, ka deklaruar Rita.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here