Rita Ora thotë se është krenare se është nga Kosova”-Kështu ishte një nga titujt kryesorë, ku në plan të parë shihet fotoja e shqiptares Rita Ora, me gazetat e përditshme zvicerane.

Ndërsa shqiptarët atje janë gëzuar shumë për këto lajme për Ritën, duke ditur se mediet atje shkruajnë zakonisht keq për kosovarët.

Ndërsa në rrëfimin e saj në gazetën “20 Minuta” të Zvicrës, Rita ka treguar edhe pritjen e saj të gjatë për 3 vjet për t’u bërë një yll botëror në duart e producentit Jay-Z. Ndërsa kjo gazetë, sipas informacioneve tona, del në Zvicër në shumë gjuhë, italisht, frëngjisht, gjermanisht dhe retoromanisht.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here