Shtohen radhët e personazheve të njohur të cilët provojnë ndërhyrjet estetike për të përmirësuar pamjen e jashtme dhe për të ruajtur freskinë. Një prej tyre është edhe artistja e humorit Rita Lati.

Aktorja është shfaqur me një look të freskët si prej një vajze të re. Për këtë gjë sigurisht merita kryesore i takon geneve të mira të trashëguara në familje.

Por, gjithashtu nuk mund të lëmë pa përmendur edhe disa ndërhyrje të vogla estetike për rregullimin e pamjes siç është botox- i.

Falë një trajtimi të tillë estetik, Rita vazhdon të mbetet e njëjta, madje edhe më e bukur nga ajo që kemi njohur në fillim të karrierës së saj dhe këtu meriton sigurisht komplimente. Bluetooth

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here