Riselda Sejdia bën dashuri në pishinëAjdin dhe Riselda Sejdia shfaqen më të dashuruar se kurrë në këtë foto. Ata i kanë lejuar vetes disa ditë pushimi, por pse jo edhe disa puthje e përqafime pasionante nën ujë.

Riselda është shprehur gjithnjë nëpër intervista se jeta e saj seksuale me bashkëshortin e saj vazhdon të mbetet “on top”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here