Rina Bërdynaj, një Kim Kardashian shqiptareRina Bërdynaj, me apo pa dashje, të ngjason në një version të bombës amerikane.

Po të shikoni fotografitë e blogeres seksi shqitare, Rina Bërdynaj, menjëherë do ia qëlloni në kë ngjan.

Ajo, si në fotosesione ashtu edhe në fotot ‘selfie’ që bën, duket shumë si seks simboli amerikan, Kim Kardashian, transmeton lajmi.net.

Rina Bërdynaj, një Kim Kardashian shqiptare

Rina gjithashtu ka një trup seksi dhe stilin e veshjes së Kim dhe mund të themi lirisht kemi gjetur një sozi shqiptare të milioneres amerikane.

Rina Bërdynaj, një Kim Kardashian shqiptare

Rina Bërdynaj, një Kim Kardashian shqiptare

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here