Në anketën e revistës muzikore “Bilboard”, këngëtarja Britney Spears ka fituar në diusa kategori – albumi më i dashur, kënga më e mirë, kripi më i mirë dhe turneu koncertal më i mirë.

Albumi i ri i Spears “Femme Fatale” është shpallur për albumin më të mirë, kurse kënga “Hold It Against Me” e fitoi titullin e këngës “së dashur” në listën “HOT 100” të revistës  “Bilboard”.

Videoklipi për këngën “I Wanna Go” u shpall më i miri, kurse turneu “Femme Fatale” u shpall turneu më i mirë i vitit.

Britney Spears kësaj here mbeti vetëm pa titullin “Rikthimi më i suksesshëm në skenë”, pasi në këtë kategori fitoi Jennifer Lopez, derisa në kategorinë “Më së miri e veshur”, në daçi besoni ose jo, e fitoi Lady Gaga.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here