Grupi Kthjellu, i janë rikthyer ekranit, më fuqishëm edhe se herët e tjera. Ata kanë realizuar këngë “S’të fal” në bashkëpunim me producentin Flori Mumajesi.

Kënga u dedikohet njerëzve që i kemi humbur në jetë dhe flet sesi duhet që t’i respektojmë më shumë njerëzit, të cilët i kemi afër, sa janë gjallë.

Ky nuk është bashkëpunimi i parë i grupit, “Kthjellu”. Ata kanë pasur bashkëpunime edhe më herët me këngëtarin Alban Skenderaj.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here